ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • IMG_20190928_182802_1
 • IMG_20191010_101956_1
 • IMG_20191010_102014_1

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, βρέθηκε ακόμα μία φορά στο πλευρό των παιδιών και της εκπαίδευσης τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M. Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ήταν χορηγός της μη κερδοσκοπικής δράσης που διοργανώθηκε από: το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης  & το STEAM INNOVATION LABS – Κέντρο Επιστημών και Τεχνολογίας,

Κάθε προσφορά που αφορά την παροχή υποστήριξης και την ενίσχυση εκπαίδευσης των παιδιών και των νέων αποτελεί προτεραιότητα και υποχρέωση για την επιχείρηση Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης .

 • DSC4713
 • DSC4614
 • DSC4621

Τιμητική Βράβευση Για τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης στη Διοργάνωση Super Market Awards 2019

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, στα πλαίσια του θεσμού Super Market Awards 2019 βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Πρόκειται για την κατηγορία βραβείων, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψε μετά από πρόταση της αλυσίδας supermarket AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλυσίδας γνωστής για το υψηλό επίπεδο ποιότητας της και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής κάθε προϊόντος/εταιρίας που προτείνει στους καταναλωτές της.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, πιστά στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 • Food Expo 2019

Συμμετέχουμε και φέτος στη FOOD EXPO

Συμμετέχουμε και φέτος στη FOOD EXPO 2019 στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Νοτιανατολική Ευρώπη. Σας περιμένουμε στο περίπτερο D30 /HALL 2.
Με 1.300 Ελλήνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

 • AGROKTIMATA_KRITIS_TASTINGS_XALKIADAKIS
 • AGROKTIMATA_KRITIS_TASTINGS_XALKIADAKIS_1

Συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια κρητικών προϊόντων

Τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ, συμμετείχαν στην προωθητική ενέργεια κρητικών προϊόντων της αλυσίδας super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ στην Κρήτη.  Με γευστικές δοκιμές στα προϊόντα βιολογικές φέτες γαλοπούλα και βιολογικές φέτες κοτόπουλο, προσέφεραν στους καταναλωτές των καταστημάτων ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα επιλεγμένα προϊόντα και να απολαύσουν την υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων.

 • Meat&GrillDays
 • Meat&GrillDays

Δυναμική παρουσία στην 6η Meat & Grill Days

Στις 10 -12 Νοεμβρίου 2018, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan πραγματοποιήθηκε η έκθεση Meat & Grill Days και τα Αγροκτήματα Κρήτης είχαν δυναμική παρουσία με έναν ιδιαίτερο χώρο.

Η 6η έκθεση Meat & Grill Days πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της με μεγάλη συμμετοχή. Οι εκθέτες είναι εγχώριοι και από το εξωτερικό.

Η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα Αγροκτήματα Κρήτης ήταν μεγάλο. Ο τρόπος εκτροφής των ζώων, οι πιστοποιήσεις και τα βραβεία των προϊόντων τράβηξαν την προσοχή των ενδιαφερόμενων.

 • MEAT & GRILL DAYS 2018 - DAIRY EXPO 2018 – FROZEN FOOD 2018

Meat & Grill Days

Στις 10 -12 Νοεμβρίου 2018, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo πραγματοποιείται η έκθεση Meat & Grill Days και τα Αγροκτήματα Κρήτης θα έχουν παρουσία με το σύνολο των προϊόντων.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της με μεγάλη συμμετοχή. Οι εκθέτες είναι εγχώριοι και από το εξωτερικό.

Η έκθεση ξεχωρίζει και δυνατό της σημείο είναι οι επισκέπτες της, που προέρχονται αμιγώς από το χώρο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

 • itqi-studio3-0100
 • The Ceremony Debatty-0419
 • The Ceremony Krinkelen-iTQi_006

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ!

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, κατέκτησαν φέτος δύο μεγάλες διακρίσεις στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi», που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και αποτελεί έναν ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης της γεύσης τροφίμων και ποτών, παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, τις δύο χρυσές διακρίσεις κέρδισαν: Τα Φρέσκα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας & το Νωπό Κοτόπουλο Βιολογικής Γεωργίας Αγροκτήματα Κρήτης, που αξιολογήθηκαν για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές και βραβεύτηκαν, το κάθε προϊόν ξεχωριστά, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) δύο χρυσών αστεριών.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψαν μετά από αμερόληπτη αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, που την αποτελούν φημισμένοι σεφ και γευσιγνώστες από τις πιο αναγνωρισμένες λέσχες στην Ευρώπη.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της γαστρονομίας, της ποιότητας και της γεύσης, μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, δοκίμασαν με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής» και έδωσαν υψηλές βαθμολογίες στα Φρέσκα Αυγά και στο Κοτόπουλο για τα γευστικά χαρακτηριστικά τους.

Η εταιρία, πιστή στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της: Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 • news_01_image-b

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

Αυθεντικότητα και άριστη ποιότητα παραγωγής που βραβεύεται. Απολαύστε νόστιμο απάκι κοτόπουλο, βιολογικό κοτόπουλο καπνιστό φιλέτο και κόκκορα Κρήτης από τα δικά μας αγροκτήματα, προϊόντα που βραβεύτηκαν στην 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας & ελληνικών κατασκευασμάτων.

  • Απάκι Κοτόπουλο: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας.
  • Βιολογικό Κοτόπουλο καπνιστό φιλέτο: Αργυρό Βραβείο Ποιότητας.
  • Κόκορας Κρήτης νωπός χωρίς καρύκευση: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας.

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ

Οι κότες μας έχουν την ευχέρεια να βγαίνουν καθημερινά σε προαύλιο με βλάστηση, το οποίο καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους και υπόκειται σε ξεχωριστό έλεγχο. Εννοείται πως κλουβιά ή άλλα μέσα που περιορίζουν την κίνησή τους δεν υπάρχουν. Τα κτήριά μας διαθέτουν ανοίγματα συνολικού μήκους τουλάχιστον 4 μέτρων ανά 100 τ.μ. εμβαδόν. Τα πουλερικά μας έχουν πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, τουλάχιστον κατά το 1/3 της ζωής τους και τουλάχιστον το 1/3 του δαπέδου των πτηνοτροφείων μας είναι συνεχούς κατασκευής και καλύπτεται από στρωμνή από άχυρα, ροκανίδια, άμμο ή τύρφη. Ο μέγιστος ημερήσιος φωτισμός των ωοτόκων πουλάδων μας είναι 16 ώρες με 8ωρη τουλάχιστον συνεχή νυχτερινή περίοδο ανάπαυσης χωρίς τεχνητό φωτισμό.

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media