ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • DINA NIKOLAOU

Όταν η μαγειρική με οδηγό την διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου, συναντάει την παράδοση και την ποιότητα μέσα από τα προϊόντα των Αγροκτημάτων Κρήτης, τότε το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι συναρπαστικά γευστικό!

Η ανάδειξη ενός προϊόντος ως «αγαπημένο» από το καταναλωτικό κοινό χρειάζεται να πληρεί βασικά στοιχεία όπως είναι η ποιότητα και η αγνότητα. Και σαφώς η συνέπεια του προϊόντος στην αγορά. Αυτά τα στοιχεία έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τα Αγροκτήματα Κρήτης μέσα από μία μακροχρόνια και αξιόλογη προσπάθεια με την οποία σταθερά κερδίζουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και κατακτούν μια θέση στο οικογενειακό τραπέζι.

Την εν λόγω προσπάθεια ήρθε να ενισχύσει η διάσημη και καταξιωμένη, σε Ελλάδα και Γαλλία, σεφ Ντίνα Νικολάου η οποία μας μεταφέρει στον δικό της γαστρονομικό κόσμο μαγειρικής, δημιουργώντας ξεχωριστές προτάσεις σερβιρίσματος με τα προϊόντα της οικογένειας των Αγροκτημάτων Κρήτης. Βάζει όλο της το πάθος για την τέχνη της μαγειρικής και της γαστρονομίας συνδέοντας την παράδοση, την αγνότητα & την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας με γαστρονομικές πινελιές και αρώματα από όλο τον κόσμο. Θα μας παρουσιάζει συνταγές και θα δίνει χρήσιμες συμβολές μαγειρικής για να δημιουργείτε και να απολαμβάνετε γεύσεις με την υπογραφή της

Για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες συνταγές αλλά και ενημερώσεις μείνετε συντονισμένοι τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook @agroktimatakritis. Και φυσικά ακολουθήστε την σεφ @Dina_Nikolaou για ένα μαγειρικό ταξίδι με συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Για περισσότερα συντονιστείτε στο www.dinanikolaou.gr ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.agroktimatakritis.gr

 • TDl7l7yyX3c (1)

Τα Αγροκτήματα Κρήτης γιορτάζουν 25 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά!

Εδώ και 25 χρόνια από την δημιουργία των Αγροκτημάτων Κρήτης ,παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και χρόνο με τον χρόνο, εξελισσόμαστε διαρκώς για να προσφέρουμε σε εσάς προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης στο τραπέζι σας! Φροντίζουμε κάθε μέρα να σεβόμαστε τη φύση, τον άνθρωπο και την κρητική γη για όλα όσα μας προσφέρει απλόχερα. Εξασφαλίζουμε την ευζωία των ζώων μας ακολουθώντας την ορθή πρακτική διαβίωσής τους και διαφυλάσσουμε την ελληνική γευστική παράδοση και αγνότητα, με αυθεντικά προϊόντα. Με γνώμονα την παράδοση, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι φτιάχνουμε από τότε. Από την πρώτη εκείνη μέρα, είμαστε κοντά σας για να μπορείτε εσείς, να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τη γεύση της φύσης, με χαμόγελα, αισιοδοξία και υγεία κάθε χρονιά!

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε, εδώ και 25 χρόνια.
Χρόνια πολλά και Καλές γιορτές!

 • 003
 • 004
 • 005
 • 006
 • 0001
 • 002

Τα Αγροκτήματα Κρήτης στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Αττικής και Κρήτης

Τα Αγροκτήματα Κρήτης χαίρονται που μπόρεσαν να στηρίξουν σε ένα μικρό μέρος την μεγάλη αγκαλιά που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS προς κάθε παιδί που έχει ανάγκη να μεγαλώνει με αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό σε ένα οικογενειακού τύπου περιβάλλον.

Την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους εκφράζουν με την σειρά τους με επιστολή τους τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το ευχαριστήριο στάλθηκε με αφορμή την αποστολή βοήθειας-δωρεάς προϊόντων κοτόπουλου, τα οποία θα καλύψουν καθημερινές ανάγκες σίτισης των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS στην Βάρη Αττικής αλλά και στο παράρτημα τους στο Ηράκλειο Κρήτης, ενισχύοντας και διατηρώντας συγχρόνως το πολύτιμο έργο τους.

 • kaliviani02
 • kaliviani03

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής προς τα Αγροκτήματα Κρήτης

Η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής προσφέρει στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σ’ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη την αγάπη, την φροντίδα και την στήριξη της.
Η γερόντισσα Τιμοθέη και οι αδελφές της Μονής εκτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο, έχοντας κάτω από την στέγη τους μια σειρά ιδρυμάτων: το Ορφανοτροφείο «Στοργή της Παναγίας», το Γηροκομείο «Οι Άγιοι Δέκα», κτλ
Τα Αγροκτήματα Κρήτης εύχονται πάντα να μπορούν να προσφέρουν το ελάχιστο μπροστά στο θεάρεστο έργο αξιέπαινων συνανθρώπων μας.

 • 86359140_889371691523291_3753995029534736384_n
 • IMG_20200213_170046
 • IMG_20200212_232829_019
 • received_935321293536361
 • 84299233_542650109692978_8438579158509944832_n

Biofach 2020: H αρχή των εξαγωγών για τα Αγροκτήματα Κρήτης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διεθνής έκθεση Biofach 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας στις 12-15 Φεβρουαρίου . Η έκθεση αποτελεί ένα καθιερωμένο σημείο συνάντησης για τους σημαντικότερους διεθνείς αγοραστές του κλάδου με τις εταιρείες που παράγουν βιολογικά προϊόντα παρουσιάζοντας κάθε χρόνο όλες τις εξελίξεις και τα νέα του χώρου.
Τα Αγροκτήματα Κρήτης κέρδισαν τις εντυπώσεις με τα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα τους, προσελκύοντας πλήθος σημαντικών επισκεπτών στο περίπτερο τους, το οποίο είχε σαν θέμα την επιστροφή στην παράδοση. Τα προϊόντα της εταιρείας ξεχώρισαν για την αγνότητα και την αυθεντική χωριάτικη γεύση τους. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έγιναν αποδέκτες έντονου ενδιαφέροντος από τους επισκέπτες/αγοραστές με αποτέλεσμα την σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών.
Η έκθεση αποτέλεσε για την εταιρεία την αρχή για την ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας στην Ευρώπη.

 • Agroktimata kritis BIOFACH

Τα Αγροκτήματα Κρήτης στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach 2020 στην Γερμανία

H Διεθνής Έκθεση Biofach αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση παγκοσμίως στο χώρο των βιολογικών προϊόντων. Πραγματοποιείται και φέτος όπως και κάθε χρόνο στη Νυρεμβέργη, 12-15 Φεβρουαρίου 2020 και αναμένεται να προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων.
Τα Αγροκτήματα Κρήτης θα είναι εκεί κατέχοντας μια ισχυρή παρουσία της χώρας μας στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Η εταιρεία που διακρίνεται για την εξωστρέφεια της συμμετέχει για πρώτη φορά στην διοργάνωση στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργήσει στο Hall 4 Stand 4-471, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν προϊόντα της. Παράλληλα, θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με τους υπεύθυνους της εταιρείας. Τέλος, στην έκθεση τα Αγροκτήματα Κρήτης θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά νέα προϊόντα, τα οποία προβλέπεται να ενισχύσουν την εμπορική τους δραστηριότητα, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν έως σήμερα.

 • vasilopoulosagroktimata

Δυναμική είσοδος από τα Αγροκτήματα Κρήτης στα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος

Άνοιγμα σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε λίγο πριν το κλείσιμο του έτους η εταιρεία Αγροκτήματα Κρήτης. Η εταιρεία παραγωγής αυγών και κρέατος στην Κρήτη εισήλθε δυναμικά με την τοποθέτηση των προϊόντων της σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται επιλεγμένα προϊόντα της εταιρείας σε 29 καταστήματα στην Αττική και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κρήτη.
Η πρόσφατη είσοδος της εταιρείας στην γνωστή αλυσίδα αποτελεί ένα δυναμικό βήμα επέκτασης στο ελληνικό λιανεμπόριο. Οι πρώτες εκτιμήσεις από τις πωλήσεις των προϊόντων δείχνουν να έχουν θετικό πρόσημο για την μελλοντική πορεία της εταιρείας. Στόχος είναι η ενίσχυση των σημείων πώλησης με την προσθήκη κωδικών προϊόντων και η επέκταση του δικτύου διανομής της, πάντα με την προσφορά διατροφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας στους καταναλωτές.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σημεία πώλησης στην ενότητα Που θα μας βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 • IMG_20190928_182802_1
 • IMG_20191010_101956_1
 • IMG_20191010_102014_1

Τα Αγροκτήματα Κρήτης στηρίζουν την Εκπαιδευτική Ρομποτική

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, βρέθηκε ακόμα μία φορά στο πλευρό των παιδιών και της εκπαίδευσης τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M. Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ήταν χορηγός της μη κερδοσκοπικής δράσης που διοργανώθηκε από: το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης  & το STEAM INNOVATION LABS – Κέντρο Επιστημών και Τεχνολογίας,

Κάθε προσφορά που αφορά την παροχή υποστήριξης και την ενίσχυση εκπαίδευσης των παιδιών και των νέων αποτελεί προτεραιότητα και υποχρέωση για την επιχείρηση Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης .

 • DSC4713
 • DSC4614
 • DSC4621

Τιμητική Βράβευση Για τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης στη Διοργάνωση Super Market Awards 2019

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, στα πλαίσια του θεσμού Super Market Awards 2019 βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Πρόκειται για την κατηγορία βραβείων, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψε μετά από πρόταση της αλυσίδας supermarket AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλυσίδας γνωστής για το υψηλό επίπεδο ποιότητας της και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής κάθε προϊόντος/εταιρίας που προτείνει στους καταναλωτές της.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, πιστά στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 • Food Expo 2019

Συμμετέχουμε και φέτος στη FOOD EXPO

Συμμετέχουμε και φέτος στη FOOD EXPO 2019 στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Νοτιανατολική Ευρώπη. Σας περιμένουμε στο περίπτερο D30 /HALL 2.
Με 1.300 Ελλήνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της ως η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

 • AGROKTIMATA_KRITIS_TASTINGS_XALKIADAKIS
 • AGROKTIMATA_KRITIS_TASTINGS_XALKIADAKIS_1

Συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια κρητικών προϊόντων

Τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ, συμμετείχαν στην προωθητική ενέργεια κρητικών προϊόντων της αλυσίδας super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ στην Κρήτη.  Με γευστικές δοκιμές στα προϊόντα βιολογικές φέτες γαλοπούλα και βιολογικές φέτες κοτόπουλο, προσέφεραν στους καταναλωτές των καταστημάτων ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα επιλεγμένα προϊόντα και να απολαύσουν την υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων.

 • Meat&GrillDays
 • Meat&GrillDays

Δυναμική παρουσία στην 6η Meat & Grill Days

Στις 10 -12 Νοεμβρίου 2018, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan πραγματοποιήθηκε η έκθεση Meat & Grill Days και τα Αγροκτήματα Κρήτης είχαν δυναμική παρουσία με έναν ιδιαίτερο χώρο.

Η 6η έκθεση Meat & Grill Days πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της με μεγάλη συμμετοχή. Οι εκθέτες είναι εγχώριοι και από το εξωτερικό.

Η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα Αγροκτήματα Κρήτης ήταν μεγάλο. Ο τρόπος εκτροφής των ζώων, οι πιστοποιήσεις και τα βραβεία των προϊόντων τράβηξαν την προσοχή των ενδιαφερόμενων.

 • MEAT & GRILL DAYS 2018 - DAIRY EXPO 2018 – FROZEN FOOD 2018

Meat & Grill Days

Στις 10 -12 Νοεμβρίου 2018, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo πραγματοποιείται η έκθεση Meat & Grill Days και τα Αγροκτήματα Κρήτης θα έχουν παρουσία με το σύνολο των προϊόντων.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της με μεγάλη συμμετοχή. Οι εκθέτες είναι εγχώριοι και από το εξωτερικό.

Η έκθεση ξεχωρίζει και δυνατό της σημείο είναι οι επισκέπτες της, που προέρχονται αμιγώς από το χώρο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

 • itqi-studio3-0100
 • The Ceremony Debatty-0419
 • The Ceremony Krinkelen-iTQi_006

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ!

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, κατέκτησαν φέτος δύο μεγάλες διακρίσεις στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi», που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και αποτελεί έναν ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης της γεύσης τροφίμων και ποτών, παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, τις δύο χρυσές διακρίσεις κέρδισαν: Τα Φρέσκα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας & το Νωπό Κοτόπουλο Βιολογικής Γεωργίας Αγροκτήματα Κρήτης, που αξιολογήθηκαν για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές και βραβεύτηκαν, το κάθε προϊόν ξεχωριστά, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) δύο χρυσών αστεριών.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψαν μετά από αμερόληπτη αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, που την αποτελούν φημισμένοι σεφ και γευσιγνώστες από τις πιο αναγνωρισμένες λέσχες στην Ευρώπη.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της γαστρονομίας, της ποιότητας και της γεύσης, μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, δοκίμασαν με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής» και έδωσαν υψηλές βαθμολογίες στα Φρέσκα Αυγά και στο Κοτόπουλο για τα γευστικά χαρακτηριστικά τους.

Η εταιρία, πιστή στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της: Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 • news_01_image-b

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

Αυθεντικότητα και άριστη ποιότητα παραγωγής που βραβεύεται. Απολαύστε νόστιμο απάκι κοτόπουλο, βιολογικό κοτόπουλο καπνιστό φιλέτο και κόκκορα Κρήτης από τα δικά μας αγροκτήματα, προϊόντα που βραβεύτηκαν στην 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας & ελληνικών κατασκευασμάτων.

  • Απάκι Κοτόπουλο: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας.
  • Βιολογικό Κοτόπουλο καπνιστό φιλέτο: Αργυρό Βραβείο Ποιότητας.
  • Κόκορας Κρήτης νωπός χωρίς καρύκευση: Χρυσό Βραβείο Ποιότητας.

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ

Οι κότες μας έχουν την ευχέρεια να βγαίνουν καθημερινά σε προαύλιο με βλάστηση, το οποίο καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους και υπόκειται σε ξεχωριστό έλεγχο. Εννοείται πως κλουβιά ή άλλα μέσα που περιορίζουν την κίνησή τους δεν υπάρχουν. Τα κτήριά μας διαθέτουν ανοίγματα συνολικού μήκους τουλάχιστον 4 μέτρων ανά 100 τ.μ. εμβαδόν. Τα πουλερικά μας έχουν πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, τουλάχιστον κατά το 1/3 της ζωής τους και τουλάχιστον το 1/3 του δαπέδου των πτηνοτροφείων μας είναι συνεχούς κατασκευής και καλύπτεται από στρωμνή από άχυρα, ροκανίδια, άμμο ή τύρφη. Ο μέγιστος ημερήσιος φωτισμός των ωοτόκων πουλάδων μας είναι 16 ώρες με 8ωρη τουλάχιστον συνεχή νυχτερινή περίοδο ανάπαυσης χωρίς τεχνητό φωτισμό.

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media