ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • TDl7l7yyX3c (1)

Τα Αγροκτήματα Κρήτης γιορτάζουν 25 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά!

Εδώ και 25 χρόνια από την δημιουργία των Αγροκτημάτων Κρήτης ,παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και χρόνο με τον χρόνο, εξελισσόμαστε διαρκώς για να προσφέρουμε σε εσάς προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης στο τραπέζι σας! Φροντίζουμε κάθε μέρα να σεβόμαστε τη φύση, τον άνθρωπο και την κρητική γη για όλα όσα μας προσφέρει απλόχερα. Εξασφαλίζουμε την ευζωία των ζώων μας ακολουθώντας την ορθή πρακτική διαβίωσής τους και διαφυλάσσουμε την ελληνική γευστική παράδοση και αγνότητα, με αυθεντικά προϊόντα. Με γνώμονα την παράδοση, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι φτιάχνουμε από τότε. Από την πρώτη εκείνη μέρα, είμαστε κοντά σας για να μπορείτε εσείς, να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τη γεύση της φύσης, με χαμόγελα, αισιοδοξία και υγεία κάθε χρονιά!

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε, εδώ και 25 χρόνια.
Χρόνια πολλά και Καλές γιορτές!

 • 003
 • 004
 • 005
 • 006
 • 0001
 • 002

Τα Αγροκτήματα Κρήτης στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Αττικής και Κρήτης

Τα Αγροκτήματα Κρήτης χαίρονται που μπόρεσαν να στηρίξουν σε ένα μικρό μέρος την μεγάλη αγκαλιά που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS προς κάθε παιδί που έχει ανάγκη να μεγαλώνει με αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό σε ένα οικογενειακού τύπου περιβάλλον.

Την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους εκφράζουν με την σειρά τους με επιστολή τους τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το ευχαριστήριο στάλθηκε με αφορμή την αποστολή βοήθειας-δωρεάς προϊόντων κοτόπουλου, τα οποία θα καλύψουν καθημερινές ανάγκες σίτισης των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS στην Βάρη Αττικής αλλά και στο παράρτημα τους στο Ηράκλειο Κρήτης, ενισχύοντας και διατηρώντας συγχρόνως το πολύτιμο έργο τους.

 • kaliviani02
 • kaliviani03

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής προς τα Αγροκτήματα Κρήτης

Η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής προσφέρει στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σ’ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη την αγάπη, την φροντίδα και την στήριξη της.
Η γερόντισσα Τιμοθέη και οι αδελφές της Μονής εκτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο, έχοντας κάτω από την στέγη τους μια σειρά ιδρυμάτων: το Ορφανοτροφείο «Στοργή της Παναγίας», το Γηροκομείο «Οι Άγιοι Δέκα», κτλ
Τα Αγροκτήματα Κρήτης εύχονται πάντα να μπορούν να προσφέρουν το ελάχιστο μπροστά στο θεάρεστο έργο αξιέπαινων συνανθρώπων μας.

 • IMG_20190928_182802_1
 • IMG_20191010_101956_1
 • IMG_20191010_102014_1

Τα Αγροκτήματα Κρήτης στηρίζουν την Εκπαιδευτική Ρομποτική

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, βρέθηκε ακόμα μία φορά στο πλευρό των παιδιών και της εκπαίδευσης τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και S.T.E.A.M. Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ήταν χορηγός της μη κερδοσκοπικής δράσης που διοργανώθηκε από: το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης  & το STEAM INNOVATION LABS – Κέντρο Επιστημών και Τεχνολογίας,

Κάθε προσφορά που αφορά την παροχή υποστήριξης και την ενίσχυση εκπαίδευσης των παιδιών και των νέων αποτελεί προτεραιότητα και υποχρέωση για την επιχείρηση Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης .

 • DSC4713
 • DSC4614
 • DSC4621

Τιμητική Βράβευση Για τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης στη Διοργάνωση Super Market Awards 2019

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, στα πλαίσια του θεσμού Super Market Awards 2019 βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Πρόκειται για την κατηγορία βραβείων, που απονέμονται σύμφωνα με τις προτάσεις σημαντικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που αναγνωρίζουν με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη συνεργασία με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και την αξία της υποστήριξης της τοπικής παραγωγής και των τοπικών κοινωνιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψε μετά από πρόταση της αλυσίδας supermarket AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αλυσίδας γνωστής για το υψηλό επίπεδο ποιότητας της και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής κάθε προϊόντος/εταιρίας που προτείνει στους καταναλωτές της.

Τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, πιστά στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

 • MEAT & GRILL DAYS 2018 - DAIRY EXPO 2018 – FROZEN FOOD 2018

Meat & Grill Days

Στις 10 -12 Νοεμβρίου 2018, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo πραγματοποιείται η έκθεση Meat & Grill Days και τα Αγροκτήματα Κρήτης θα έχουν παρουσία με το σύνολο των προϊόντων.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της με μεγάλη συμμετοχή. Οι εκθέτες είναι εγχώριοι και από το εξωτερικό.

Η έκθεση ξεχωρίζει και δυνατό της σημείο είναι οι επισκέπτες της, που προέρχονται αμιγώς από το χώρο του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ

Οι κότες μας έχουν την ευχέρεια να βγαίνουν καθημερινά σε προαύλιο με βλάστηση, το οποίο καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους και υπόκειται σε ξεχωριστό έλεγχο. Εννοείται πως κλουβιά ή άλλα μέσα που περιορίζουν την κίνησή τους δεν υπάρχουν. Τα κτήριά μας διαθέτουν ανοίγματα συνολικού μήκους τουλάχιστον 4 μέτρων ανά 100 τ.μ. εμβαδόν. Τα πουλερικά μας έχουν πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, τουλάχιστον κατά το 1/3 της ζωής τους και τουλάχιστον το 1/3 του δαπέδου των πτηνοτροφείων μας είναι συνεχούς κατασκευής και καλύπτεται από στρωμνή από άχυρα, ροκανίδια, άμμο ή τύρφη. Ο μέγιστος ημερήσιος φωτισμός των ωοτόκων πουλάδων μας είναι 16 ώρες με 8ωρη τουλάχιστον συνεχή νυχτερινή περίοδο ανάπαυσης χωρίς τεχνητό φωτισμό.

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media