Cake 4 υλικών από την Εύα Παρακεντάκη

Υλικά

1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα

4 αυγά Αγροκτήματα Κρήτης

100 γρ. βούτυρο αγελάδος

200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Αδειάζουμε σε μία μπασίνα το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά από τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης, ανακατεύοντας  και στη συνέχεια ρίχνουμε  βούτυρο, που είναι λιωμένο. Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν κοσκινισμένα. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη  φόρμα διαμέτρου 22 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 35 λεπτά. Ελέγχουμε αν ψήθηκε το κέικ μας βυθίζοντας στο κέντρο του ένα λεπτό μαχαίρι ή μία οδοντογλυφίδα.

Προαιρετικά προσθέτετε κερασάκια και καρύδα στο στολισμό του.

Καλή σας Απόλαυση!

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media