Μπισκότα αμυγδάλου με βερίκοκα!

ΥΛΙΚΑ
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει
300 γρ Ζάχαρη καστανή
180 γρ. βούτυρο1 κ.σ. κορν φλάουρ
3 αυγά βιολογικά Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης
120 γρ. λευκά αμύγδαλα χονδροκομμένα
6 Βερίκοκα αποξηραμένα ψιλοκομμένα
2 βανιλίνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπάμε να ενωθούν. Προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι, συνεχίζοντας να χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Προσθέτουμε τα  αμύγδαλα, τα βερίκοκα και τα ανακατεύουμε με μια μαρίζ να ενωθούν όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη κι αφήνουμε στο ψυγείο για 15’.
Πλάθουμε στρόγγυλες μπαλίτσες, τις πιέζουμε λίγο με την παλάμη μας ώστε να γίνουν επίπεδες και καρφώνουμε από ένα ολόκληρο αμύγδαλο. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 – 18’ περίπου, ανάλογα τον φούρνο μας. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε. Δοκιμάστε να τα βουτήξετε στο γάλα!
Καλή σας Όρεξη!

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media