Κρητικό Brunch…Σάντουιτς ντοματοσφούγγατο από την Εύα Παρακεντάκη

Υλικά για το ντοματοσφούγγατο (ομελέτα με ντομάτα)
1 ντομάτα σε καρεδάκια ανά άτομο
2 αυγά Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης ανά ατομο
Αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση για το Ντοματοσφούγγατο
Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε την ντομάτα αφού γίνει σαλτσούλα,αλατίζουμε πιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά τα οποία τα έχουμε ελαφρά χτυπημένα με τον αυγοδάρτη. Τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μην έχει καθόλου ζουμιά.Ρίχνουμε λίγες λίγες σταγόνες λεμόνι και κλείνουμε την φωτιά .Το Σφουγγάτο είναι έτοιμο.

Υλικά για το Σάντουιτς ντοματοσφούγγατο
Μισή μπαγκέτα
Ντοματοσφούγγατο
Φέτα η Γραβιέρα
Ελαιόλαδο
Αλάτι χοντρό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πιπεριά
Ρίγανη

Σερβίρισμα
Το στήσιμο του σάντουιτς φαίνεται στη φωτογραφία

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media