Καρύδες  αφράτες με τέσσερα υλικά

Υλικά

2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
500 gr ινδοκάρυδο

2 ασπράδια αυγών Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης

Κερασάκια γλασέ

2 βανίλιες (προαιρετικά)

Εκτέλεση 

Χτυπάμε σε μαρέγκα τα ασπράδια αυγών. Τα ενώνουμε με το ζαχαρούχο με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω με μία μαρίζ. Και ύστερα ρίχνουμε το ινδοκάρυδο σε τρεις δόσεις για να ομογενοποιηθεί σωστά με το ζαχαρούχο και τα αυγά μας. Το μείγμα που θέλουμε να προκύψει είναι ένα εύπλαστο ζυμαράκι που κολλάει ελαφριά στα χέρια. Βάζουμε το μείγμα μας δέκα λεπτά στο ψυγείο. Όταν το βγάλουμε στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και φτιάχνουμε μπαλάκια σαν καρύδι που επάνω τους καρφώνουμε κερασάκια γλασέ.

Ψήνουμε στους 180 για 12-15’.

Καλή σας Απόλαυση!

ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ:
16ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά 145 64
Τηλ.: +30 210 6203467
Fax: +30 210 6203427
CONTACT US

email

SOCIAL MEDIA
Like, follow or appreciate our brands on social media